LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KUPNJA U ZADNJI ČAS

Provjerite kako sutra rade vaše omiljene trgovine

Zbog blagdana Svih svetih neke će trgovine sutra zatvoriti svoja vrata, međutim neke će i dalje raditi ili će raditi po izmijenjenom radnom vremenu.

Zbog blagdana Svih svetih neke će trgovine sutra zatvoriti svoja vrata, međutim neke će i dalje raditi ili će raditi po izmijenjenom radnom vremenu.

Sutra se obilježava se blagdan Svih svetih, a tim povodom neke će trgovine zatvoriti svoja vrata. S druge strane, neke će raditi ili će raditi po izmijenjenom radnom vremenu, piše 24 sata.

Istražili su koje će trgovine raditi i do koliko sati, a mi vam donosimo pregled radnog vremena najpopularnijih pa ako vam baš sutra zatrebaju neke namirnice - znate gdje ćete se zaletjeti.

Trgovine Lidla radit će prema skraćenom radnom vremenu do 14, 16, 18 ili 20 sati, a kako radi vama najbliža poslovnica možete provjeriti ovdje.

Neke trgovine Spara i Interspara na blagdan Svih svetih bit će zatvorene, međutim neke će raditi po prilagođenom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje. Dobra vijest je da će svi Interspar hipermarketi će na blagdan Svih svetih biti otvoreni, osim hipermarketa u Mall of Split te u shopping centru Portanova u Osijeku.

Kaufland će raditi prema radnom vremenu za nedjelju. Većina trgovina radit će od 7 do 20 ili od 8 do 21 sat.  Ipak, radno vrijeme pojedinih trgovina će se razlikovati, a bolji uvid možete dobiti ovdje.

Konzum će raditi prema posebnom radnom vremenu do 13 sati, međutim i to će varirati. Ovdje možete provjeriti kako radi vaš najbliži Konzum, a ako su vaš izbor ipak Plodine - radno vrijeme provjerite ovdje.

Preporučujemo da svoju kupovinu obavite danas, međutim ako iz nekog razloga ne možete, ovo su mjesta gdje možete otići u kupnju bez da 'poljubite vrata'.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA