LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Važnost upravljanja projektima

„Projekti mijenjaju svijet“ na PMIDayz-u u Osijeku

PMIDayz ugostio je preko sto polaznika. Glavno ime konferencije bio je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić, inače redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio.

PMIDayz ugostio je preko sto polaznika. Glavno ime konferencije bio je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić, inače redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio.

Konferencija PMIDayz, koja ima za cilj popularizirati teme iz Project Managementa, kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima, održana je posljednji vikend u svibnju u Osijeku. Konferenciju su otvorili – prof.dr.sc. Drago Žagar, dekan ETFOS Osijek, Nenad Bestvina, direktor konferencije, Stanislav Strešnjak, potpredsjednik PMI Hrvatska. Ovogodišnja tema je bila Projekti mijenjaju svijet te je konferencija kao i prošle godine ugostila preko sto polaznika.

Prvi dan se održala cjelodnevna radionica o neuroleadershipu koju je vodio Adrian Drempetić koji je govorio o tome kako upravljati osobnom produktivnošću i učiniti poslovni projekt učinkovitijim i produktivnijim. Među predavačima na konferenciji bili su također NLP treneri Ivan Petrić, Mara Majstorović te Fran Mikuličić, Dragana Milojević, Vladimir Grebenar, Damir Pleško i Silvana Tomić-Rotim.

Glavno ime konferencije bio je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić, inače redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio. Grlić je održao predavanje Kako nastaje film – od prve, maglovite ideje do prve projekcije u kino dvorani u kojem je pojasnio kako filmski projekti mijenjaju pogled na svijet. Najposjećenije predavanje se nastavilo s raznim pitanjima publike, od onih o cenzuri, uspješnosti filmova u Hrvatskoj, budućim projektima.

Konferencija je završila manje formalnim programom koji je održan u prirodi. Polaznici su sudjelovali u timskom radu, gastro dvobojima i potezanju užeta, ali i gastronomskoj ponudi. 

FOTO: PMIDAYZ