LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Programom SMART4ALL dodjeljuje se do 80 tisuća eura i spajaju akademska zajednica i tvrtke

Tvrtke do 500 zaposlenika, sveučilišta i druge znanstveno-istraživačke institucije mogu dobiti do 80 tisuća eura za projekt u trajanju do 9 mjeseci.

Tvrtke do 500 zaposlenika, sveučilišta i druge znanstveno-istraživačke institucije mogu dobiti do 80 tisuća eura za projekt u trajanju do 9 mjeseci.

Program SMART4ALL namijenjen je projektima suradnje između tvrtki i akademske zajednice, kroz povezivanje sudionika iz regije Branderburg i Berlin s ostalim europskim zemljama. Fokus programa je na Low-Energy-Computing (CLEC) tehnologijama za Cyber-Physical Systems (CPS) i Internet of Things (IoT) za digitalizaciju različitih područja, a sada se za njega primaju prijave.

U njegovu sklopu moguće je dobiti do 80 tisuća eura za projekt koji će trajati do 9 mjeseci. Prihvatljivi su prijavitelji tvrtke do 500 zaposlenika, sveučilišta i druge znanstveno-istraživačke institucije.

Kako bi doznali o čemu je riječ u programu i dobili savjete za pripremu dobre prijave, možete sudjelovati u virtualnoj radionici koja će se održati 11. kolovoza 2020. godine u 10 sati. Svi sudionici imaju priliku prezentirati svoje projektne ideje, odnosno vlastite kapacitete kojima mogu doprinijeti drugim prijaviteljima, što je potrebno naznačiti prilikom registracije za radionicu. Registraciji se može pristupiti ovdje, a više informacija možete dobiti na poveznici.
FOTO: FLICKR