LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crna kronika

Profesor sa zagrebačkog fakulteta pijan skrivio nesreću; ozlijeđeno i troje djece

Skretanje s kolnika pijani vozač pravdao činjenicom da je najednom zaspao za volanom.

Skretanje s kolnika pijani vozač pravdao činjenicom da je najednom zaspao za volanom.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu koju je pod utjecajem alkohola počinio usred bijela dana u subotu na Držićevoj aveniji, probivši nadstrešnicu tramvajske stanice pri čemu je ozlijedio četiri pješaka, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja pritvorskom nadzorniku predan je 57-godišnji Istrijan V. T., inače profesor na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, a odnedavno i, prema javno dostupnim informacijama, akademik, prenosi Jutarnji.

Od siline naleta Honde Civic riječkih oznaka, koju je s 2,23 promila alkohola u krvi vozio nesavjesni profesor, oporavljaju se ukupno četiri osobe od čega su troje djeca stara godinu i pol, pet te devet godina.

Skretanje s kolnika pijani vozač pravdao činjenicom da je najednom zaspao za volanom. Inače, prije nikakvih problema sa zakonom, kako Jutarnji neslužbeno doznaje, nije imao.

Policija je nakon provedenog očevida priopćila da je 57-godišnjak vozio Hondu lijevom prometnom trakom istočnog kolnika Držićeve te se dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije nije držao sredine prometne trake pa je zahvatio rub kolnika nastavivši se dalje nekontrolirano kretati pa je naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice.
FOTO: STUDENTSKI.HR