LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poticanje volontiranja

Produljeno je trajanje projekta JOB4ME; pripremaju se dodatne aktivnosti

JOB4ME provodit će se sve do kraja ožujka premda je već trebao završiti, a uskoro će biti dostupne informacije o novim aktivnostima u njegovom sklopu.

JOB4ME provodit će se sve do kraja ožujka premda je već trebao završiti, a uskoro će biti dostupne informacije o novim aktivnostima u njegovom sklopu.

Centar za razvoj mladih produljio je trajanje projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, koji provodi u partnerstvu s Općinom Dubrava te uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

JOB4ME započeo je 1. siječnja 2020. godine, a trebao je trajati do 31. prosinca 2021. godine. Međutim, trajat će ipak do 31. ožujka. U njegovom sklopu, mlade s područja Zagreba tako očekuje još nekoliko aktivnosti – informacije o njima uskoro će biti objavljene na službenoj stranici Udruge i na portalu Studentski.hr. 

Podsjetimo, ovim projektom CERM ukazuje mladima na važnost volonterstva – ne samo pod njegovim okriljem, nego i u drugim organizacijama civilnog sektora – te zorno dočarava benefite koje takva vrsta angažmana ostavlja, kako na osobni i profesionalni razvoj pojedinca, tako i na zajednicu u cjelini.
Članak je nastao u sklopu projekta JOB4ME – volontiranjem do posla, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Općinom Dubrava te uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.