LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Rovinju

Pripremite se za Dane komunikacija koji ruše sve rekorde

Nakon što je prethodno izdanje srušilo sve rekorde s 2400 registracija, 227 natjecateljskih projekata i 50 nagrada, direktorica Dana komunikacija najavila je još bolje izdanje na koje pristižu najbolji stručnjaci iz cijeloga svijeta.

Nakon što je prethodno izdanje srušilo sve rekorde s 2400 registracija, 227 natjecateljskih projekata i 50 nagrada, direktorica Dana komunikacija najavila je još bolje izdanje na koje pristižu najbolji stručnjaci iz cijeloga svijeta.

Šesto izdanje najvećeg komunikacijskog festivala Dana komunikacija održat će se od 12. do 15. travnja 2018., a domaćin će još jednom biti grad Rovinj i kreativni ambijent dizajn hotela Lone. Radi velikog interesa za festival, kompletna ponuda smještaja u ovom hotelu prošle je godine bila rasprodana u samo tri tjedna. Stoga ove godine organizatori sve zainteresirane pozivaju da čim prije isplaniraju svoju odlazak te rezerviraju svoj smještaj i kotizacije. 

Visoka očekivanja od novog izdanja već je sada potvrdila i direktorica festivala Dunja Ivana Ballon koja je najavila simbiozu tehnologije i kreativnosti kao temu šestog izdanja:

– Prošla godina bila je rekordna po svim pokazateljima, a ove godine pripremamo zasigurno najbolje izdanje festivala do sad. Intenzivno radimo na bogatom programu s fokusom na tehnologiju koja u sprezi s vrhunskim idejama daje razorne rezultate. Zato ćemo ove godine dovesti najbolje stručnjake iz cijelog svijeta koji će govoriti o vrućim temama naše industrije, inovacijama, tehnologiji, idejama i upravljanju podacima. –

Foto: Pixell

Srušeni svi rekordi

Prethodno izdanje festivala srušilo je sve rekorde – ostvareno je 2400 registracija, a 98% sudionika preporučilo je festival svojim kolegama te izjavilo kako se želi vratiti iduće godine Prijavljeno je ukupno 227 natjecateljskih projekata, a festival je srušio rekorde i u smislu dodijeljenih nagrada kojih je bilo čak 50, a koje je odabralo više od 40 članova žirija. Tijekom triju dana festivala posjetitelji su imali priliku upiti znanje čak 16 internacionalnih predavača mahom odlično ocijenjenih, među kojima su bili politički konzultant Alex Braun, osnivač torrent portala The Pirate Bay Peter Sunde, suosnivač agencije CP+B Chuck Porter, Natasha Jen iz dizajn studija Pentagram i mnogi drugi. Više od 90 tvrtki i institucija podržalo je projekt, što također potvrđuje status Dana komunikacija kao najvažnijeg strukovnog događanja industrije tržišnih komunikacija u Hrvatskoj.

Osim predavanja renomiranih stručnjaka iz industrije oglašavanja i odnosa s javnošću, program festivala poznat je i po dodjelama nagrada za prestižna natjecanja kao što su Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions, te nezaboravnim koncertima i partijima. Kao i dosadašnjih godina, u velikom će broju privući oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i sve ostale profesionalce iz komunikacijske industrije.

Rane prijave za kotizacije i smještaj bit će otvorene do 13. veljače 2017. Smještaj u hotelu Lone do tada se može rezervirati po posebnim cijenama samo za sudionike festivala, a svi koji će biti smješteni u Loneu ostvaruju dodatni popust na cijenu kotizacije već od 300 kuna po osobi.

Više informacija pronađite na službenoj stranici. 

Foto: Hotel Lone
FOTO: PIXSELL