LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj „Vozačka dozvola”

Prilika za srednjoškolce: besplatno polaganje vozačke dozvole do 1000 eura

Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje, a učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Pobjednik sam bira autoškolu.

Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje, a učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Pobjednik sam bira autoškolu.

Savjet mladih Požeško-slavonske županije, s ciljem poticanja i nagrađivanja izvrsnosti učenika u srednjim školama, objavljuje Nagradni natječaj Vozačka dozvola za srednjoškolce koji dobivaju besplatno osposobljavanje za vozača B kategorije.

Savjet organizira natječaj za učenike srednjih škola na području županije kako bi nagradio izvrsnost. Natječaj će biti otvoren od 9. do 16. svibnja 2024. godine.

Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje. Učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Škole određuju uvjete i kriterije za odabir kandidata putem internog natjecanja ili drugih kriterija. Prijave se šalju na adresu savjet.mladih@pszupanija.hr. Radna skupina će izabrati pobjednika na temelju opisa iz prijavnih obrazaca.

Pobjednik osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije u iznosu do 1000 eura. Pobjednik sam bira autoškolu. Dodjela nagrade održat će se u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije. Svi kandidati bit će pozvani na objavu pobjednika. 

Za više informacija o natječaju, provjerite na poveznici.
FOTO: AFRICA IMAGES, CANVA PRO, ILUSTRACIJA