LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Prilika za profesionalni razvoj obrazovnih djelatnika: EUsolis Jean Monnet konferencija

Iskoristite priliku za profesionalni razvoj, prezentaciju svojih radova i umrežavanje s kolegama iz cijelog svijeta!

Iskoristite priliku za profesionalni razvoj, prezentaciju svojih radova i umrežavanje s kolegama iz cijelog svijeta!

Pozivaju se svi nastavnici, knjižničari i stručnjaci u području obrazovanja i osposobljavanja da se prijave i iskoriste jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj i umrežavanje! Nastavnici i knjižničari (osim sustava visokog obrazovanja) imaju priliku prijaviti se na natječaj za sufinanciranje putnih troškova.

Sudionici će imati priliku predstaviti svoje radove na širokom spektru tema vezanih uz ekonomiju, poslovanje, pravo i obrazovanje. Svi prihvaćeni radovi bit će objavljeni u zborniku radova konferencije, čime će imati priliku predstaviti svoja istraživanja široj publici.

 

Ključni rokovi za prijavu

  • Prijava za sufinanciranje putnih troškova: 15. srpnja 2024. godine
  • Cjeloviti radovi na hrvatskom jeziku: 15. rujna 2024. godine
  • Cjeloviti radovi na engleskom jeziku: 30. rujna 2024. godine


Konferencija služi kao platforma za brojna područja


Promicanje solidarnosti i inkluzivnosti: Ističe važnost ovih temeljnih vrijednosti Europske unije i njihov utjecaj na društvo, naglašavajući potrebu za inkluzivnim politikama i praksama koje podržavaju ranjive skupine, uključujući učenike strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (VET).

Pridruži se vodećem doktorskom studiju digitalne ekonomije u Hrvatskoj!



Poboljšanje obrazovnih sposobnosti: Unapređuje vještine i znanja VET nastavnika i knjižničara u vezi s EU temama, omogućujući im da učinkovito prenose to znanje svojim učenicima i potiču informiranu i aktivnu mladež.

Raspravu o suvremenim izazovima: Pruža forum za raspravu o aktualnim obrazovnim izazovima, procesima EU integracije, pitanjima okoliša, društva i upravljanja (ESG), te drugim relevantnim temama. To uključuje istraživanje inovativnih pristupa poučavanju, kreiranju politika i angažmanu zajednice.

Olakšavanje interdisciplinarnog dijaloga: Poticanje suradnje i razmjene znanja među različitim disciplinama kao što su ekonomija, pravo, poslovanje, menadžment, marketing i digitalne tehnologije, naglašavajući njihove međusobne povezanosti s EU temama.

U Splitu se održava ljetna škola o etičnosti ekonomskih procesa, raspodjeli bogatstva i doprinosima nauka Crkve



Podrška cjeloživotnom učenju: Naglašava važnost kontinuiranog profesionalnog i osobnog razvoja u kontekstu EU tema, promičući cjeloživotno učenje kao sredstvo za postizanje obrazovnog, profesionalnog i osobnog rasta.

Unapređenje istraživanja i prakse: Predstavljanje najnovijih istraživanja i praktičnih inicijativa koje doprinose boljem razumijevanju EU integracije, održivosti, ekonomskog razvoja i socijalne inkluzije.
 

Zašto sudjelovati?


Sudjelovanje na ovoj konferenciji pruža vam pristup najnovijim istraživanjima i praksama, kao i priliku za objavljivanje i prezentaciju vlastitih radova. Također, možete sudjelovati u recenziranju radova, što dodatno obogaćuje vaše profesionalno iskustvo. Umrežavanje i razmjena iskustava s kolegama iz različitih disciplina te sudjelovanje u sekcijama i panel diskusijama omogućuju vam da proširite svoja znanja i povezujete se s EU projektima i inicijativama. Sudionicima će biti dodijeljen certifikat o sudjelovanju.

Suradnja s međunarodnom organizacijom BGA otvara globalne prilike za studente ekonomije ovog sveučilišta



Konferencija će se održati u Zagrebu, od 12. do 13. prosinca 2024. godine, kao hibridni događaj – uživo i online. Za informacije o registraciji, kao i sve potrebne upute za pisanje radova, posjetite službenu stranicu.
IZVOR: EUSOLIS JEAN MONNET KONFERENCIJA
FOTO: EUSOLIS JEAN MONNET KONFERENCIJA