LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv Inicijative mladih za ljudska prava

Prilika za praksu nezaposlenim mladima i onima koji rade izvan struke

Do 1. travnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u programu Social Innovators. Polaznike očekuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara njihovim interesima.

Do 1. travnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u programu Social Innovators. Polaznike očekuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara njihovim interesima.

Inicijativa mladih za ljudska prava provodi program Prakse u civilnom društvu. Otvorila je prijave za sudjelovanje – zainteresiranim mladima u dobi do 30 godina koji su završili ili završavaju preddiplomske ili diplomske studije društvenog ili humanističkog usmjerenja, a nezaposleni su ili rade izvan struke. 

– Program je dio projekta Social Innovators i cilja na mlade koji su zainteresirani baviti se važnim društvenim temama i primijeniti svoje znanje u praksi. – poručuju iz Inicijative.

Dodaju kako program uključuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara interesu praktikanta, usavršavanje postojećih i usvajanje novih vještina i znanja, vodstvo stručnog i iskusnog/e mentora/ice, jasne povratne informacije o radu i pismo preporuke mentora/ice nakon odrađene prakse. K tome, polaznike očekuje potvrda o završenoj praksi, ali i mogućnost pokretanja i razvoja vlastitog projekta ili inicijative.

Sudionici programa imaju priliku specijalizirati se u jednom od nekoliko područja važnih za rad u organizacijama civilnog društva: vođenje projekata, administracija i financije, komunikacija i PR, zagovaranje / rad na programima te educiranje i vođenje treninga (npr. rad s mladima).

Prijave se zaprimaju do 1. travnja (do kraja dana), a prijavni obrazac nalazi se na poveznici.

FOTO: PIXABAY