LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus radionica RADDAR

Prilika za mlade matematičare i programere! Otvorene prijave za radionice prilagođene dobi i predznanju učenika

Obje radionice prilagođene su dobi i predznanju učenika, pa će tako matematičke radionice biti raspoređene prema razredu, a programiranje u Pythonu u tri grupe ovisno o predznanju.

Obje radionice prilagođene su dobi i predznanju učenika, pa će tako matematičke radionice biti raspoređene prema razredu, a programiranje u Pythonu u tri grupe ovisno o predznanju.

Učenici osnovnih škola imaju priliku sudjelovati u novom ciklusu radionica RADDAR, koje se organiziraju u prostorijama XV. gimnazije u Zagrebu. Radionice Matematika za radoznale održavat će se svaki drugi tjedan, počevši od 14. listopada 2024. godine, dok će točan dan održavanja biti objavljen tjedan prije početka. Radionice će trajati od 18.30 do 20 sati.

U ovom mjestu uskoro kreće škola za mlade glumce, polaznici će moći pripremiti i izvesti dvije predstave


Paralelno s matematikom, XV. gimnazija organizira i radionice Programiranje u Pythonu pod nazivom RADDAR_prog. One će se održavati svakog drugog utorka, također od 18.30 do 20 sati, počevši od 15. listopada 2024. godine. Obje radionice prilagođene su dobi i predznanju učenika, pa će tako matematičke radionice biti raspoređene prema razredu, a programiranje u Pythonu u tri grupe ovisno o predznanju.

Ukinut cijeli razred u školi, učenici se ispisali zbog zlostavljanja jednog učenika, učiteljica ostaje bez posla


Osim redovitih radionica, polaznici obje grupe imat će priliku sudjelovati u posjetima laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, koji će se održavati jedne subote mjesečno. Roditelji zainteresiranih učenika mogu prijaviti svoju djecu putem online upisnice.

FER okupio preko 200 nastavnika srednjoškolskih STEM predmeta, uručene i zahvalnice ravnateljima


 Za dodatne informacije o radionicama iz matematike mogu kontaktirati Vesnu Ovčinu putem e-maila na adresu vovcina@mioc.hr, dok je za pitanja vezana uz radionice programiranja u Pythonu nadležna Zlatka Markučič koju je također moguće kontaktirati putem e-maila na adresu zmark@mioc.hr.

IZVOR: FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA ZAGREB
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA