LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Prikupljaju se božićni pokloni za socijalno ugroženu djecu

Do 9. prosinca u Muzeju likovnih umjetnosti prikupljaju se slatkiši i grickalice za 300-tinjak socijalno ugrožene djece s područja Osijeka.

Do 9. prosinca u Muzeju likovnih umjetnosti prikupljaju se slatkiši i grickalice za 300-tinjak socijalno ugrožene djece s područja Osijeka.

Osječka humanitarna udruga Rijeka ljubavi u suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti organizira humanitarnu akciju pod nazivom Darujmo radost Božića svima. U sklopu akcije prikupljaju se simbolični božićni pokloni za socijalno ugroženu djecu na području grada Osijeka.

– Dvorište Muzeja bit će ukrašeno u božićnom duhu, a za naše najmlađe priredit ćemo i prigodan program. Djeci će poklone uručiti Djed Mraz kako bi ugođaj Božića bio potpun. Pozivamo sve zainteresirane da budu dio ove božićne priče prikupljanjem slatkiša i/ili grickalica u za to predviđenu kutiju u Muzeju likovnih umjetnosti, Europska avenija 9. – poručuju organizatori.

Pokloni će se prikupljati do 9. prosinca, a dijelit će se u Muzeju likovnih umjetnosti u subotu, 14. prosinca. 

– Na području Osijeka trenutačno je oko 300 socijalno ugrožene djece osnovnoškolskog i vrtićkog uzrasta. Ovim malim znakom pažnje cilj nam je razveseliti djecu i uljepšati im blagdane, a smatramo kako će njihovo veselje biti poklon svakomu tko podrži našu akciju.

FOTO: PIXABAY