LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na portalu Posao.hr objavljen oglas

Prijavite se za posao premijera Republike Hrvatske

Naravno, riječ je o satiričnom oglasu, ali prema njegovom opisu može se reći kako nije toliko daleko od istine. 

Naravno, riječ je o satiričnom oglasu, ali prema njegovom opisu može se reći kako nije toliko daleko od istine. 

U današnjoj teškoj ekonomskoj situaciji teško je pronaći posao, no onaj "najveći" u cijeloj Hrvatskoj još je uvijek dostupan. Riječ je o poslu premijera Republike Hrvatske, a od nedavno se na njega možete prijaviti putem weba. Kao opis posla, osim formiranja vlade i lobiranja za provedbu zakona, uredba i propisa, od kandidata se još traži i sljedeće: sastavljanje ili plagiranje gospodarskog programa Vlade, obrana hrvatskog teritorija od Slovenije, poticanje rasta nataliteta svim dostupnim mjerama, uvođenje zabrane rada četvrtkom (za lakše spajanje blagdana), zapošljavanje poznanika, prijatelja i rođaka u javnoj upravi.

Rad je na određeno vrijeme u trajanju od četiri godine, a uz ovakav eksluzivan posao dolaze i posebne pogodnosti kao što su: neograničen broj podređenih za prebacivanje odgovornosti, česta službena putovanja u inozemstvo, mogućnost napredovanja na poziciju Predsjednika države. Od potencijalnih kandidata se zahtjeva da od stranih jezika znaju engleski, te da su minimalno završili srednju školu.

Također, poželjno je da kandidat već ima "svog Amerikanca" radi optimizacije troškova Vladinog ureda, ali ne i vjeru da će ili neće postati hrvatski premijer, piše na portalu Posao.hr. Rok prijave je do 31. prosinca. Naravno, riječ je o satiričnom oglasu, ali prema njegovom opisu može se reći kako nije toliko daleko od istine. 

FOTO: POSAO.HR