LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Cijeli svijet je pozornica“

Prijavite se na fotografski natječaj

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.

Povodom manifestacije Tjedan Shakespearea u SVKRI, Sveučilišna knjižnica Rijeka raspisala je fotografski natječaj Cijeli svijet je pozornica. Ovo događanje samo je jedno u nizu u sklopu obilježavanja 400. obljetnice Shakespearove smrti, a posjetiteljima će se od 18. do 22. travnja ponuditi i radionice, izložbe i brojna predavanja.

Ovim se natječajem želi Shakespearovu misao prikazati pomoću fotografija koje bi trebale prikazivati životni tijek ljudi, od rođenja do starosti, kroz različite situacije i događanja. Na natječaj se mogu prijaviti studenti Akademije primijenjenih umjetnosti, ali i svi studenti Sveučilišta u Rijeci. 

Sudionici ovog natječaja mogu poslati najviše pet fotografija koje mogu biti izmijenjene u grafičkim alatima, no obrada ne smije narušavati smisao onoga što fotografija prikazuje. Fotografije se šalju na fotonatjecaj@svkri.hr, i to zajedno s imenom i prezimenom te nazivom i godinom nastanka fotografija. Natječaj je otvoren do 17. travnja.

Pobjednici će biti nagrađeni besplatnim godišnjim paketom u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka. Osim toga, od tih će fotografija biti napravljena prezentacija koja će se puštati tijekom svih događanja od 18. do 22. travnja. Detalje pronađite na ovdje.

FOTO: FLICKR