LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

U četvrtak će se u Crvenoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin održati drugi Devz Meetup. Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele naučiti nešto novo. Meetup se održava u Varaždinu svaka dva mjeseca.

Na ovom Devz Meetupu bit će održana predavanja raznovrsne tematike:

U 17:35 će voditelj Laboratorija za otvorene sustave i sigurnost s Fakulteta organizacije i informatike, Tonimir Kišasondi, održati predavanje pod nazivom "Informacijska sigurnost, why should you care?". Tema se bavi područjem sigurnosti IS-a iz pogleda koji je zanimljiv IT startupovima. "Crash course" od pola sata koji bi trebao smanjiti potencijalne glavobolje i malo promijeniti način razmišljanja.

Od 18:05 posjetitelji će moći čuti predavanje Brune Škvorca koji će im objasniti što je VueJs, koje su mu sličnosti i razlike s Reactom i drugim popularnim JS frameworcima, koji popratni alati se mogu koristiti za dodatni ugođaj, jednostavnu aplikaciju koja pokazuje lakoću korištenja Vue-a - najbitniji atribut modernih JS frameworka.

Predavanje će zaključiti Zvonimir Dimitrovski iskustvima sa Startup Acceleratorima - Eleven Venture Fund. Nakon predavanja predviđeno je druženje u Startup baru.

Ukoliko bude prijavljeno više sudionika od planiranog, meetup se seli u palaču Herzer i druženje prebacuje na jedan od kafića u centru. Pratite obavijesti na službenoj stranici.

Prijava je obavezna. Upad je besplatan.