LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zbrinjavanje životinja

Prihod prikupljen na besplatnoj izložbi u KSET-u odlazi udruzi Šapa u srcu

Besplatna izložba u KSET-u održat će se 27. lipnja od 18 sati, a sav prihod odlazi udruzi koja zbrinjava napuštene i nezbrinute životinje.

Besplatna izložba u KSET-u održat će se 27. lipnja od 18 sati, a sav prihod odlazi udruzi koja zbrinjava napuštene i nezbrinute životinje.

U subotu, 27. lipnja, od 18 sati u KSET-u održava se dobrotvorna izložba i cash 'n' carry fotografija za pomoć udruzi Šapa u srcu iz Ogulina u organizaciji fotosekcije KSET-a. 

Cilj je ovoga događaja predstaviti radove članova Fotosekcije, kao i promovirati autore, no ponajprije se stavlja naglasak na humanitarni karakter događaja. Sve će se fotografije moći kupiti po simboličnoj cijeni, a sav prihod prodaje bit će doniran udruzi iz Ogulina. 

Udruga Šapa u srcu neprofitna je organizacija osnovana još 2013. godine te pruža utočište napuštenim životinjama i sklanjaju ih od vanjskog svijeta punog mržnje prema bespomoćnim stvorenjima. 
– Odlučili smo reći stop nasilju nad tim živim bićima i borit ćemo se protiv toga, djelovat ćemo na području cijele Karlovačke županije i dalje! – stoji u opisu Udruge.
Izložba je besplatna za sve posjetitelje, održat će se i koncert prog rock-sastava Doringo, a više o događaju možete pronaći na stranici KSET-a te na Facebooku. Organizatori napominju da je događaj organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
FOTO: PIXABAY