LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PU Vukovarsko-srijemska

Preminuo maloljetnik kojega je na električnom romobilu neki dan udario auto

Utvrđeno je da se uključivao u promet, a pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo naletom osobnog automobila.

Utvrđeno je da se uključivao u promet, a pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo naletom osobnog automobila.

8. lipnja 2024. godine, oko 15:15, u Gunji, u Ulici Ante Starčevića, dogodila se teška prometna nesreća. Vozač osobnog automobila naletio je na maloljetnika koji je upravljao električnim romobilom po kolniku, piše Policijska uprava Vukovarsko-srijemska. Hitna medicinska pomoć brzo je intervenirala i prevezla maloljetnika u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, a ozljede su bile teške.

TRAGIČNA NESREĆA: Smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla


Policijski službenici su utvrdili da se maloljetni vozač električnog romobila, koristeći biciklističku kacigu, uključivao na kolnik Ulice Ante Starčevića. Pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo udarom osobnog automobila sa županjskim registarskim oznakama u njegovo tijelo.

Policijski službenici iz četiri zemlje učili o primjeni sredstava prisile i pružanju prve pomoći


Policijska uprava Vukovarsko-srijemska zaprimila je obavijest iz Opće županijske bolnice Vinkovci da je maloljetnik, nažalost, preminuo od zadobivenih ozljeda.

MUP raspisao natječaj za upis učenika za zanimanje policajca


Taj tragičan događaj ponovno ističe važnost opreznosti i poštovanja prometnih pravila, posebno u slučaju mladih vozača i korisnika novih oblika prijevoza, poput električnih romobila.

IZVOR: PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA
FOTO: PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA, ILUSTRACIJA