LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PU Vukovarsko-srijemska

Preminuo maloljetnik kojega je na električnom romobilu neki dan udario auto

Utvrđeno je da se uključivao u promet, a pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo naletom osobnog automobila.

Utvrđeno je da se uključivao u promet, a pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo naletom osobnog automobila.

8. lipnja 2024. godine, oko 15:15, u Gunji, u Ulici Ante Starčevića, dogodila se teška prometna nesreća. Vozač osobnog automobila naletio je na maloljetnika koji je upravljao električnim romobilom po kolniku, piše Policijska uprava Vukovarsko-srijemska. Hitna medicinska pomoć brzo je intervenirala i prevezla maloljetnika u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, a ozljede su bile teške.

Pazite gdje parkirate danas i sutra, policija provodi akciju s ciljem smanjenja broja prekršaja na ovim označenim mjestima


Policijski službenici su utvrdili da se maloljetni vozač električnog romobila, koristeći biciklističku kacigu, uključivao na kolnik Ulice Ante Starčevića. Pritom nije propustio vozila koja su se kretala kolnikom, što je rezultiralo udarom osobnog automobila sa županjskim registarskim oznakama u njegovo tijelo.

Policija kaznila vozače zbog alkohola, brzine i drugih prekršaja tijekom vikend akcije


Policijska uprava Vukovarsko-srijemska zaprimila je obavijest iz Opće županijske bolnice Vinkovci da je maloljetnik, nažalost, preminuo od zadobivenih ozljeda.

Uskoro se održavaju „Dani sigurnosti u prometu”, poseban fokus je i na mlade vozače


Taj tragičan događaj ponovno ističe važnost opreznosti i poštovanja prometnih pravila, posebno u slučaju mladih vozača i korisnika novih oblika prijevoza, poput električnih romobila.

IZVOR: PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA
FOTO: PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA, ILUSTRACIJA