LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni stručno-znanstveni skup

Predstavite svoje radove iz područja zaštite na radu i zdravlja na međunarodnom skupu u Zadru

Sažeci i radovi moraju biti napisani na engleskom jeziku, dok je izlaganje radova dopušteno i na engleskom i na hrvatskom jeziku.

Sažeci i radovi moraju biti napisani na engleskom jeziku, dok je izlaganje radova dopušteno i na engleskom i na hrvatskom jeziku.

Veleučilište u Karlovcu je najavilo 9. međunarodni stručno-znanstveni skup, Occupational Safety and Health, koji će se održati od 18. do 21. rujna 2024. godine u Resortu Borik, Zadar.

Tradicionalno, ovaj skup okuplja stručnjake i znanstvenike iz raznih područja s ciljem razmjene znanja i iskustava u područjima zaštite na radu, zaštite zdravlja i zaštite okoliša. Skup pruža jedinstvenu priliku za razmjenu najnovijih informacija i dostignuća u multidisciplinarnim područjima zaštite na radu i zdravlja kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za studentski smještaj u Zadru, evo dokad možete poslati prigovor



Organizatori pozivaju istraživače i stručnjake iz svih područja da aktivno sudjeluju u radu skupa pisanjem radova i sudjelovanjem u raspravama. Sažeci i radovi moraju biti napisani na engleskom jeziku, dok je izlaganje radova dopušteno i na engleskom i na hrvatskom jeziku.

Donosimo cijene za domski ljetni smještaj u gradovima diljem Hrvatske



Očekuje se prezentacija oko 120 radova kroz usmena izlaganja i poster-sekciju. Predviđeno je i održavanje dva okrugla stola, koja će pokriti popularne teme iz područja zaštite na radu i zdravlja. Na skupu se očekuje oko 250 sudionika, između ostalog stručnjaci za zaštitu na radu, predstavnici medicine rada i stručnjaci iz industrije.

Više o primjeni spektrometrije masa na međunarodnom skupu i besplatnoj radionici u Zagrebu



Za sve dodatne informacije posjetite mrežnu stranicu Veleučilišta u Karlovcu ili pošaljite upit na e-mail zrzz@vuka.hr. Skup je otvoren za sve zainteresirane sudionike.
IZVOR: VELEUČILIŠTE U KARLOVCU
FOTO: VELEUČILIŠTE U KARLOVCU