LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Poznat je program konferencije The Art of Feminine Leadership; dijelimo dvije ulaznice

Studentski.hr provodi nagradni natječaj u kojem će dva kreativna čitatelja ili čitateljice nagraditi s ulaznicom na online konferenciju The Art of Feminine Leadership koja će 25. ožujka ugostiti 20 domaćih i svjetskih lidera.

Studentski.hr provodi nagradni natječaj u kojem će dva kreativna čitatelja ili čitateljice nagraditi s ulaznicom na online konferenciju The Art of Feminine Leadership koja će 25. ožujka ugostiti 20 domaćih i svjetskih lidera.

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva The Art of Feminine Leadership doživjet će svoje treće izdanje 25. ožujka, i to u online okruženju. Ovogodišnja su krovna tema ženske vještine upravljanja u izvanrednim, kriznim vremenima, ali i dugoročna važnost korištenja soft vještina u učinkovitom upravljanju ljudskim potencijalima kako bi se postigli zavidni poslovni rezultati te osiguralo visoko zadovoljstvo zaposlenika. 

Organizatori najavljuju da će ugostiti 20 domaćih i svjetskih lidera iz različitih industrija koji će podijeliti svoje uspješne prakse vodstva u krizi. Otkrivaju tko su i o čemu će točno govoriti:

– Konferenciju će otvoriti međunarodna konzultantica Laura Tynan, koja će podijeliti svoja iskustva o tome koje su vještine vođenja potrebne u pretežito muškom svijetu, a da žene pritom ne postanu muškarac u suknji. Ellen Rogin, svjetski poznata financijska stručnjakinja, u svom govoru posvetit će se razlikovnim prednostima ženskog pristupa upravljanju novcem, dok će Anita Šulentić iz Amm Global Instituta govoriti o ulozi ženske intuicije u kreativnoj industriji 21. stoljeća.

Utjecaj COVID-krize osjetile su na prvim linijama industrije ljekarništva, ali i telekomi koji su u brzom roku morali osigurati visoku povezanost svijeta koji je preko noći postao online. O tome kako su prevladali izazove kroz ženske vještine vodstva, fleksibilnost i empatiju, podijelit će s nama u svojim govorima Sanja Šagud iz Atlantic Grupe i Antonia Kujundžić Velimirović iz tvrtke A1 Hrvatska. 

Na konferenciji će ekskluzivno biti predstavljeni i rezultati istraživanja percepcije položaja žena na razini tržišta regije jugoistočne Europe, a Lana Mučalov i Christian Čoklica iz ManPower Groupa će, osim uvida iz istraživanja, pojasniti i smjernice za razvoj i jačanje inkluzivnih korporativnih kultura. O otključavanju liderskih potencijala u nama, ali i u našim zaposlenicima, govorit će Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola, dok će se Jelena Jelušić iz Photomatha osvrnuti na važnost brige o zaposlenicima kao najbolje strategije employer brandinga. 

Kako možemo već danas stvarati i razvijati lidere budućnosti, od najranijih školskih dana do radnih mjesta, otkrit će nam i dvojica panelista: Ivan Bartulović (Hrvatski Telekom) i najbolji profesor na svijetu Dejan Nemčić (O. Š. Ive Andrića), u diskusiji s uspješnim lidericama: Mirjam Marasović Čurčić (Jamnica Plus d. o. o.), Tinom Jurjević (BIPA) Vedranom Likan (Colliers), Anom Butara (Infobip), Ivom Topolovec (Nanobit). Panel će moderirati Ivana Conjar.

 
Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom tvrtki A1, Jamnica, Manpower, BIPA, Amm global institut (AGI) i Grawe. Sve novosti o njoj dostupne su na službenoj stranici.

Ulaznice se mogu kupiti preko e-maila conference@shhhefica.com, a dvije je moguće i osvojiti. Naime, Studentski.hr provodi nagradni natječaj u kojem će dva kreativna čitatelja ili čitateljice nagraditi s po jednom ulaznicom. Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna – potrebno je lajkati objavu ovog članka na Facebook stranici portala te u komentaru ostaviti odgovor na pitanje Što je za vas liderstvo ili koje osobine treba imati jedan lider da biste ga osobno slijedili? Sudjelovanje je moguće do petka, 19. ožujka, u ponoć. Pobjednici će se proglasiti dan kasnije, kada će dobiti i dodatne informacije o preuzimanju ulaznica. 
FOTO: PIXABAY