LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanja i radionice

Postanite dio dizajnerske zajednice na besplatnim radionicama „Digital Design Academy” u Osijeku

Ciljevi su akademija jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Požurite jer je broj sudionika ograničen.

Ciljevi su akademija jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Požurite jer je broj sudionika ograničen.

Osijek Software City, Mono i Prototyp pozivaju sve zainteresirane da se prijave na predavanje i radionice Digital Design Academy. Predavanja i radionice održavat će se svake subote od 3. ožujka do 11. svibnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Počinju u 9 sati i traju do 12:30. 

Digital Design Academy povezani je niz besplatnih predavanja i radionica u određenom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavati se s dizajnom uz pomoć predavača iz struke. Predavači su profesionalci koji već niz godina djeluju u razvoju dizajnerske zajednice predavanjima i radionicama na području Hrvatske i regije.

Predavanja i radionice obuhvatit će dizajn korisničkog sučelja i korisničkog iskustva. No obradit će se i teme poput uvoda u dizajn, tipografije, mrežnog sustava, ilustracija, UI-animacija, dizajniranja za mobilne uređaje i mnogo drugih. Također će se posvetiti pažnja izradi web-sučelja. Ciljevi su akademija jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna su prednost daljnji razvoj dizajnerskih vještina i mogućnost zapošljavanja u tvrtkama koje sudjeluju kao organizatori ili partneri.

Rok za prijavu traje do 26. veljače u 12 sati. I ove je godine broj polaznika ograničen na maksimalno 20 sudionika. Za više informacija posjetite službenu stranicu.

FOTO: FACEBOOK