LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"May the force be with you"

Postani Star Wars volonter

Sila preuzima Zagreb. Postani jedan od volontera koji će oživjeti svijet Zvjezdanih ratova ove godine u Zagrebu.

Sila preuzima Zagreb. Postani jedan od volontera koji će oživjeti svijet Zvjezdanih ratova ove godine u Zagrebu.

Zvjezdani ratovi žele zaživjeti i u Zagrebu prepunom fanova. Hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova "Mos Croatia Spaceport" to je primijetila te priprema događanje za koje traži volontere koji bi pomogli oko organizacije i/ili na samome eventu. Rok za prijavu službeno je prošao, no još se uvijek nije prijavilo dovoljno volontera.

– Tražimo osobe koje bi pomogle oko organiziranja. Trebamo volontere za logističku pomoć, prikupljanje financijske pomoći ili nagrada, pisanje e-mailova po nalogu, prijevode tekstova, osmišljavanje programa, izvedbu programa u smislu radionica i predavanja, potpora našem timu u segmentima prostor-posjetitelji-predavanja. – rekli su organizatori.

Ako pak želite pomoći samo na događaju, možete i to jer je na sam dan događanja potrebno biti na lokaciji kao potpora svojem timu i s aktualnim zadacima. Sila je snažna, ali prava obuka i priprema su ključan dio dobrog Star Wars volontera.

– Tim se nalazi dva puta mjesečno ili po potrebi češće, a dogovori su pretežno preko e-maila. Ulaskom u dva tjedna prije događanja mogući su i češći sastanci. Konkretnije, očekujemo 10 sati volontiranja u mjesecu, dakle oko 5 do kraja veljače, 10 u ožujku, 10 u travnju i oko 10 u svibnju kada se događaj održava (početkom svibnja).

Poželjno je da ste fan jer su pogodnosti i male nagrade za one koji se istaknu vezane uz Star Wars franšizu, ali mogu se javiti i oni koji jednostavno žele iskustvo organizacije ovakvog tipa događanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti prijavom na poveznici. Više o udruzi i njenom djelovanju možete pronaći i na Facebook stranici Star Wars Hrvatska

FOTO: FACEBOOK, STAR WARS HRVATSKA