LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bombe i bojni otrov

Ponovno lažne dojave o eksplozivnim napravama diljem Zagreba

Uznemirujući email podigao je policiju na noge, ali opasnosti za sad nema.

Uznemirujući email podigao je policiju na noge, ali opasnosti za sad nema.

Zagrebačka policija je u ranojutarnjim satima zaprimila email u kojem je pošiljatelj tvrdio da se eksplozivne naprave nalaze na nekoliko lokacija u Zagrebu: u zgradi Jutarnjeg lista, na okretištu tramvaja u Dubravi, u Poljoprivrednoj školi u Dubravi, u Hotelu Residence u Dubravi i u Policijskoj postaji Dubrava, prenosi Dnevnik.hr.

Policija je provjerila sve lokacije i utvrdila da eksploziv nije tamo. No, email s prijetnjom eksplozivom C4 i bojnim otrovom sarinom ulila je strah u kosti.

U nastavku donosimo i pismo navodnih napadača:

Dobro jutro, mi smo Odred 9 Uglova, odsjek iz Dubrave. Donosimo smrt svuda, u slavu Eona i Sotone, protiv demokratsko hriscanske civilacije, koja nas vekovima udaljava od ljudske sustine. Ljudska sustina je brutalna, nemilosrdna. Mi nismo kao vi stado stoke sitnog zuba. Malo nas je. Ali smo posveceni nasem cilju, za koji smo spremni sa poginemo i ubijemo. Postavili smo tempirane bombe sa tajmerom, koji je slozen da eksplodira u prepodnevim casovima ovog dana. Na svakoj tempiranoj bombi C4 eksploziva se nalazi i ampula sa Sarin nervin agensom. Koji siri smrt, i patnju svima u blizini detonacije. 2 eksplozivne naprave u urednistvu Jutarnjeg Lista, Jednu ekplozivnu napravu na okretistu tramvaja u Dubravi, unutar kontejnera za smece, 4 eksplozivne naprave u Poljoprivrednoj Skoli u ulici Gjure Prejca 2, 5 bombi u Hotelu Residence Zagreb, Dubrava 70, 2 bombe u Policijskoj Postaji na adresi Dubrava 137. Smrt hriscankoj civilizaciji, Smrt demokratiji, Smrt drzavi, Smrt svima i svemu koji nam se protive, Ziveo Odred 9 uglova Vecno.

FOTO: PIXABAY