LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program za političko obrazovanje

Politička akademija otvorila natječaj

Akademija će odabrati 25 sudionika koji će sudjelovati na tri vikend-seminara u Hrvatskoj i jednom u Strasbourgu. Prijaviti se mogu hrvatski državljani do 35. godine starosti.

Akademija će odabrati 25 sudionika koji će sudjelovati na tri vikend-seminara u Hrvatskoj i jednom u Strasbourgu. Prijaviti se mogu hrvatski državljani do 35. godine starosti.

Akademija za politički razvoj u suradnji sa Vijećem Europe poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za sudjelovanje u obrazovnom programu. Akademija će odabrati 25 sudionika koji će sudjelovati na tri vikend-seminara u Hrvatskoj i jednom u Strasbourgu. Prijaviti se mogu hrvatski državljani do 35. godine starosti. Uvjet je dobro poznavanje engleskog jezika. Odabir će se vršiti na temelju izvrsnosti u području profesionalnog djelovanja i zainteresiranost za navedeni angažman.

Raspored je sljedeći:

14.-16. ožujka: Građanin, društvo i politika u modernoj demokraciji

16.-18. svibnja: Komunikacijska vještine u javnom djelovanju

26.-28. rujna: Godišnja konferencija Akademije za politički razvoj

jesen 2014.: World Forum for Democracy (Strasbourg).

Prihvaćeni sudionici bit će obavezni sudjelovati u minimalno tri navedene aktivnosti. Akademija snosi troškove organizacije u sudjelovanja polaznika. Polaznici će participirati u troškovima seminara u Hrvatskoj iznosom od 500 kuna te iznosom od 500 kuna u troškovima puta i boravka u Strasbourgu.

Prijaviti se možete na e-mail adresu natjecaj@politicka-akademija.org. U privitku morate priložiti životopis i prijavni obrazac koji možete naći na stranicama Akademije.

Rok za prijavu je 13. siječanj, a razgovori će se obavljati početkom veljače. O rezultatima ćete biti obaviješteni najkasnije do 21. veljače.

FOTO: POLITIČKA AKADEMIJA