LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mladi policajci

Policijska akademija objavila video o selekcijskom postupku za buduće policajce; natječaj još traje

Do 15. kolovoza primaju se prijave kandidata za Policijsku akademiju, a do tada još stigne pogledati kako izgleda selekcijski postupak.

Do 15. kolovoza primaju se prijave kandidata za Policijsku akademiju, a do tada još stigne pogledati kako izgleda selekcijski postupak.

Želite li postati policajac ili policajka, vremena za prijavu na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova imate sve do 15. kolovoza 2020. godine.

Kako stoji na stranici Ministarstva, planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 14. rujna 2020, a polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova, sukladno potrebama službe. Prijaviti se mogu kandidati koji:
  • imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju
  • nemaju navršenih 28 godina na dan 14. rujna 2020. godine
  • imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost
  • imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti
  • su osobno dostojni za obavljanje policijske službe
  • nisu članovi političke stranke.
Prijave se podnose na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom za natječaj. Detaljnije informacije o samom natječaju možete pronaći na poveznici.

Ako ste se već planirali prijaviti na natječaj ili to tek namjeravate učiniti, dobra je vijest da je Policijska akademija Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavila video u kojemu pokazuju kako izgleda selekcijski postupak koji kandidati moraju proći, a možete ga pogledati na Facebooku.
FOTO: ZVONIMIR MATUTINOVIĆ/STUDENTSKI.HR