LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stravičan čin

Policija objavila priopćenje o ubojstvu varaždinskog profesora – evo što se dogodilo

PU Varaždinska zbog velikog je interesa javnosti i medija objavila priopćenje o ubojstvu 35-godišnjeg profesora koji je predavao u varaždinskoj srednjoj školi.

PU Varaždinska zbog velikog je interesa javnosti i medija objavila priopćenje o ubojstvu 35-godišnjeg profesora koji je predavao u varaždinskoj srednjoj školi.

Policijska uprava varaždinska objavila je priopćenje o ubojstvu 35-godišnjaka u Varaždinu, profesora engleskog jezika koji je radio u Gospodarskoj školi u Varaždinu. 
Vezano: DORH objavio više detalja o ubojstvu profesora koji je predavao u varaždinskoj školi
Sve je počelo tako što je 29. svibnja oko 4 sata Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske zaprimio dvije dojave od anonimnih građana kojima prijavljuju da se u prostoru jedne udruge u Varaždinu, Graberje, krše epidemiološke mjere koje su na snazi. Odmah po prvoj dojavi na mjesto događaja upućena je ophodnja temeljne policije Policijske postaje Varaždin, stoji u priopćenju.

Kada je policija došla ispred objekta, nitko im nije otvarao. Vrata su bila zaključana, glazba prigušena, a policijski službenici nisu imali ovlasti za nasilno ulaženje u objekt
– Prilikom tog postupanja, na prostoru ispred udruge nalazio se i muškarac, za kojeg su provjerili identitet i utvrdili da se radi o oštećenom 35-godišnjaku, a koji je policajcima dao informacije da se u unutrašnjosti objekta krše epidemiološke mjere. Iste prilike nije izjavljivao da se prethodno nalazio u objektu, niti da bi se ranije sukobio s nekim, dok vidljivih ozljeda nije imao. – navodi policija.
U priopćenju se dalje navodi da je istoga dana oko 6 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio dojavu građanina da u Varaždinu, ulica Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti. Dolaskom  policijskih službenika na mjesto događaja, navodi se, utvrđeno je da se radi o spomenutom 35-godišnjaku s vidljivim tjelesnim ozljedama.

Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su mu pružili hitnu medicinsku pomoć, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju i gdje je naposljetku i preminuo.
– Provedenim izvidima i kriminalističkim istraživanjem, koje je promptno poduzeto od strane policijskih službenika kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske, identificirani su i uhićeni počinitelji navedenog kaznenog djela, pretraženi su domovi i drugi prostori kojima se isti koriste te su po dovršetku kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Također se i dalje, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. – zaključuje policija.
FOTO: PIXABAY