LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mogla bi u zatvor na 12 godina

Policija kod 24-godišnjakinje pronašla laboratorij za proizvodnju droge

Zaplijenili su marihuanu, amfetamin, LSD, MDMA i improvizirane laboratorije za uzgoj marihuane.

Zaplijenili su marihuanu, amfetamin, LSD, MDMA i improvizirane laboratorije za uzgoj marihuane.

Jučer, 25. kolovoza, u Osijeku, temeljem naloga suda, policijski službenici pretražili su dom i druge prostorije kojima se koristi 24-godišnja hrvatska državljanka, priopćila je PU osječko-baranjska

Pretragom su pronašli su i oduzeli marihuanu težine oko 140 grama pakiranu u PVC, amfetamin speed težine oko 11 grama pakiran u PVC paketiće, PVC paketić s 4 tablete ecstasyja, PVC paketić s drogom MDMA težine oko 1 gram i jednu preciznu digitalnu vagu.

Nadalje, policajci su pronašli i oduzeli dva improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane koji se sastoje od rasvjetnih LED kutija, ventilatora i gibljivih crijeva od aluminijske folije, 20 stabljika marihuane različitih uzgojnih stadija, samostrel, 4 strijele, nož za automatsku pušku, više komada streljiva različitih kalibara i zračni pištolj.

Istoga dana, u Čepinu, temeljem naloga suda, policijski službenici pretražili su dom i druge prostorije kojima se koristi 33-godišnji hrvatski državljanin gdje su pronašli i oduzeli marihuanu težine oko 3000 grama pakiranu u PVC vrećice i kutije, medicinsku špricu s kanabisovim uljem težine oko 10 grama, amfetamin „speed“ težine oko 160 grama pakiran u PVC vrećice i posude, staklenku s 5 mililitara kanabisovog ulja, PVC vrećice i kutijice sa sjemenkama marihuane, PVC kapsulu sa 7 sličica droge LSD te PVC kapsulu s drogom MDMA težine oko 0,5 grama.

Nadležnom državnom odvjetništvu PU osječko-baranjska podnosi kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a za koje je propisana kazna zatvora do 12 godina.
FOTO: PU OSJEČKO-BARANJSKA