LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Peto kolo „Kvizanja"

Pokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Otvorene su prijave za novo kolo kvizanja. Natječite se u znanju o glazbenim legendama 9. ožujka u Info zoni!

Otvorene su prijave za novo kolo kvizanja. Natječite se u znanju o glazbenim legendama 9. ožujka u Info zoni!

Otvorene su prijave za peto kolo Kvizanja. Ovo je predzadnja prilika za mjesto u velikom finalu. Pitanja sastavlja ekipa radija KLFM, a pobjedu kola i veliko finale izborit će par koji u srijedu 9. ožujka u splitskoj Info zoni od 20:30 pokaže najbolje znanje o glazbenim legendama. Za sudjelovanje je potrebna prijava putem poveznice.

Prva sezona Kvizanja odigrala se 2011. godine, ali je ovo prva sezona u kojoj je svako kolo tematski određeno. Prvo kolo tako se održalo nekoliko dana prije parlamentarnih izbora i za temu je imalo – parlamentarne izbore. Drugo kolo za temu je imalo seks i drogu jer se održavalo u Mjesecu borbe protiv ovisnosti i nekoliko dana nakon Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. Treće kolo uslijedilo je nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza pa su pitanja bila iz područja filmske umjetnosti. Rekord u broju ekipa oboren je u četvrtom kolu, nekoliko dana prije 105. rođendana Hajduka, kada je tema bila upravo najtrofejniji hrvatski klub.

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima te dvije ekipe s najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola.

FOTO: INFO ZONA