LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESPORT

Podrži svoje favorite na najvećem humanitarnom B2B CS:GO turniru i usput pronađi posao u struci

27. i 28. svibnja zagrebački Boogaloo bit će domaćin turnira u kojemu snage odmjeravaju 32 hrvatske i regionalne kompanije.

27. i 28. svibnja zagrebački Boogaloo bit će domaćin turnira u kojemu snage odmjeravaju 32 hrvatske i regionalne kompanije.

Pripreme za peti Good Game su u završnoj fazi jer za samo par dana hrvatska i regionalna će se tech zajednica okupiti u Boogaloou i odmjeriti snage na mapama Counter Strike: Global Offensiva. 27. i 28. svibnja u 9 sati Good Game Zagreb 2022 će otvoriti svoja vrata za natjecatelje, ali i posjetitelje koji će uživo moći pratiti nadmetanja na ovom humanitarnom B2B esport turniru.

 

Tvrtke natjecatelji odabrali su kojim udrugama žele donirati novac ako osvoje Good Game Zagreb 2022, a mogući dobitnici su udruge Mali zmaj – društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece; Veliko srce malom srcu – udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima; Hrvatska mreža za beskućnike; Udruga za pomoć životinjama Smiješak za dom i Hrvatska gorska služba spašavanja.

 

Prijave za timove su odavno zatvorene a 32 tima koja će se natjecati za titulu pobjednika su Axilis, Locastic, Inceptum, FIVE, Ars Futura, Superology, A1, Infinum, Algebra, Nordeus, Serengeti, Plavi tim, Nanobit, Agency 04, SHAPE 404, Iskon, Cinnamon, Async Labs, CloudSense, Inceptum, Q Agency, AdScanner, Visage Technologies, RBA Raiffeisen, Wespa Spaces, Games Revolted, Combis, Martian & Machine, Hrvatski Telekom, Undabot, Diverto/Avola i Telegram.

 

Trenutno traje online dio natjecanja u kojem timovi po prvi puta odmjeravaju snage unutar svojih grupa, a rezultati ovih mečeva odredit će im protivnike u LAN djelu natjecanja. Ovi se mečevi mogu svakog dana pratiti na Twitch kanalu Good Game Globala od 11 sati.

 

Kako bi oprema na kojoj se igra turnir bila jednaka onoj na kojoj igraju profesionalci brinu se HG Spot, Samsung i Logitech čija će oprema po posebnim cijenama biti dostupna i na eventu, a dobra zabava ne bi bila potpuna bez vrhunske ponude hrane i pića, za što će i na ovom izdanju Good Gamea biti zaduženi Submarine, Kala i Zmajska pivovara. Cijeli će event zaokružiti afterparty za natjecatelje na kojem će nastupati DJ Boris Motega, Zembo Latifa i Krankšvester.

Osim u Boogaloou turnir se može pratiti i iz udobnosti doma preko livestreama na Twitchu. Ipak, oni koji se odluče na ovu opciju propustit će mnogo zabavnog sadržaja koji organizatori pripremaju za sve posjetitelje. Između napetih Counter Strike mečeva zainteresirani će moći isprobati mnoge zabavne aktivacije i druge igre. Među ostalima, tražit će se najbolji igrač Tekkena i Forze Horizon, a fanovi offlinea mogu isprobati simulator pijane vožnje, Cornhole ili HADO – AR sport najsličniji graničaru.

Ulaz na event je slobodan za sve posjetitelje, a za one kojima se tvrtke koje podržavaju gaming i esport sviđaju kao potencijalni poslodavci, na web-stranici turnira objavljeni su i otvoreni natječaji kompanija sudionika, pa budući UI Designeri, Java Script Engineeri, Beckend Developeri i drugi mogu iskoristiti ovu priliku kako bi napravili novi korak u svojoj karijeri, a zainteresirani studenti mogu svoje životopise ostaviti na za to predodređenom štandu kako bi ih poslodavci primijetili. Cijela ponuda poslova može se pronaći na linku.

FOTO: PRESS