LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javno predstavljanje organizacija

Podrška projektima i poduzetnicima početnicima u Klubu mladih Split

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati.

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati.

Tražite savjetodavnu ili mentorsku pomoć za razvoj svojeg projekta? Tražite prilike za zapošljavanje i stjecanje radnog iskustva u start-upu? Potrebna vam je podrška pri pokretanju poduzeća? Želite obogatiti mrežu poslovnih kontakata?

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Ako planirate ili ste već na putu prema realizaciji poduzetničkog poduhvata ili start-up projekta, ili tražite prilike za zapošljavanje ili sudjelovanje u radu na projektima, pridružite se. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati na adresi Ruđera Boškovića 20.

Na događaju ćete imati priliku bolje upoznati organizacije iz Splita i mogućnosti korištenja njihovih usluga, a svaki će predstavnik tijekom 10–15 minuta predstaviti organizaciju i usluge. Sudjelovat će organizacije: 

Osim upoznavanja samih organizacija, imat ćete priliku i osobno upoznati njihove predstavnike te razmijeniti kontakte s njima, a i sa svim ostalim sudionicima i to tijekom neformalnog druženja u drugom dijelu događaja. Ulaz je besplatan, ali je potrebno prijaviti se ispunjavanjem online obrasca.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT