LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Tattoo artisti“ dolaze u Rijeku

Počinje peti „Rijeka Tattoo Expo“

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se „tattoo artisti“ natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program.

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se „tattoo artisti“ natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program.

Peti jubilarni Rijeka Tattoo Expo održava se od 11. do 13. prosinca 2015., u prostoru ex Beernardija na Školjiću (Ulica Ivana Grohovca 1).

Dugotrajne pripreme privedene su kraju, a Rijeka Tattoo Expo posjetiteljima svoja vrata otvara 11. prosinca u 12 sati. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a kupljena karta vrijedi za sva tri dana trajanja konvencije.

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se tattoo artisti natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program. Sva tri dana zabavni program započinje u 17 sati.

Na repertoaru se nalaze raznoliki nastupi, poput burlesqua plesačice, plesne skupine Flashdance Unit, plesa na šipci, žonglera i gutača vatre, glazbenog nastupa acustic dua Pinky and the Brain i još mnogo toga.

U subotu će se, uz tattoo, održati još jedno natjecanje, i to za Miss Pin-up, gdje tri riječke finalistice imaju priliku iduće godine u Ljubljani u travnju osvojiti titulu za Miss Pin-up čitave regije.

Program i vrijeme pojedinih nastupa možete pogledati na službenim mrežnim stranicama.

Podsjetimo, ove godine Rijeka Tattoo Expo predstavit će se u do sada najvećem i najbogatijem izdanju, sa četrdeset tattoo artista iz osam europskih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Danske, Češke i Švedske. Prva hrvatska tattoo konvencija održana je upravo u Rijeci 2010. godine, da bi se potom proširila u ostale hrvatske gradove, ali i u Sloveniju, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.

 

FOTO: FACEBOOK/RIJEKA TATTOO EXPO