LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Proljetni sadržaj

Počela omiljena Split Spring manifestacija!

Četvrtu godinu zaredom, Split Spring je prva postaja svih Splićana.

Četvrtu godinu zaredom, Split Spring je prva postaja svih Splićana.

Omiljena manifestacija Splićana, Split Spring je počela na Đardinu, a održavat će se do 15. svibnja.

Ugostitelji koji će svojim street food specijalitetima oduševljavati posjetitelje su Galerija, Pinku, Corta Maltese i Pandora, Artičoka, Uja, Bokamorra, Mista, Mazzgoona i Noor bar, Šug, Maka Maka, Totosa, Funky George, ali i zanimljivi gosti poput American bar Dollar iz Varaždina, Soparnik iz Omiša i Begs plants based kitchen iz Zagreba. 

Osim uživanja u hrani, tu je i bogat zabavni program. Dekice na travi, Staropramen piknik zona, kreativni fotokutci i glazbeni nastupi jazz, funk i swing-bendova i izvođača su tu za potpuni proljetni doživljaj Splita, a posjetitelji će imati priliku i svjedočiti izložbi fotografkinje Sonje Dvornik koja će po Đardinu izložiti svoje slike splitske rive i ostatka Splita.

Kao i prethodnih godina, i ove godine udruga za zaštitu kućnih ljubimaca Bestie pokušat će udomiti pse i mačke bez domova.

Zbog vrhunske hrane, opuštene atmosfere, odličnog sadržaja i predivnog proljetnog ugođaja, Split Spring posjećuju gosti iz cijele Dalmacije, ali i ostatka Hrvatske, tu i tamo koja poznata osoba te se kroz deset dana manifestacije na Đardinu okupi cijeli Split.
FOTO: PEXELS