LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradski prijevoz

Ovog vikenda dijelom Zagreba neće prometovati tramvajski promet

Zbog sanacije Mosta mladi i sanacije štete od potresa u Jurišićevoj dolazi do izmjena u prometovanju tramvajskih linija 6, 7 i 14.

Zbog sanacije Mosta mladi i sanacije štete od potresa u Jurišićevoj dolazi do izmjena u prometovanju tramvajskih linija 6, 7 i 14.

Nastavljaju se radovi na sanaciji Mosta mladosti pa će tramvajski promet Novim Zagrebom biti obustavljen od subote, 3. srpnja, do jutarnjeg izlaska vozila u ponedjeljak, 5. srpnja, zbog čega se uvodi izvanredna autobusna supstitucija, linija 607.

Spomenuta izvanredna linija vozit će na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara i okretat će se na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj. Autobus ne koristi stajalište Borovje u smjeru Ulice grada Vukovara.

Za vrijeme radova tramvajske linije 6 i 7 prometovat će izmijenjenim trasama, a linija 14 neće prometovati uopće danas zbog sanacije posljedica potresa u Jurišićevoj ulici. Linije 6 i 7 prometovat će sljedećim trasama:
  • linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak
  • linija 7: Dubec – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Savski most
  • linija 14 (samo u nedjelju): Mihaljevac – Trg bana Josipa Jelačića – Frankopanska – Savska cesta – Savski most.
Tramvajsku noćnu liniju 31 zamijenit će autobus, poručili su iz ZET-a.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR