LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam poslova

Otvorene prijave za poduzeća na petnaestom Job Fairu!

Do 21. veljače zaprimaju se prijave poduzeća za sudjelovanje na 15. po redu Job Fairu – najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj.

Do 21. veljače zaprimaju se prijave poduzeća za sudjelovanje na 15. po redu Job Fairu – najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj.

Ove će se godine 13. i 14. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva tradicionalno održati Job Fair – najveći sajam poslova u Hrvatskoj, čime će Fakultet još jednom postati žarišna točka okupljanja nekoliko tisuća studenata i preko sto poduzeća! Organiziraju ga FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Uključite se na vrijeme!

Prijave za poduzeća otvorene su do 21. veljače, a vrše se na službenoj stranici Job Faira. 

–  Pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na jedinstvenom dvodnevnom događaju koji svake godine okuplja perspektivne studente i uspješna poduzeća. – poručuju organizatori.

Ponudu za sudjelovanje na ovogodišnjem Sajmu moguće je zatražiti na e-mail adresi jobfair@fer.hr.

Petnaesti Job Fair u konferencijskom tonu

Značajnost petnaestog izdanja leži u tome što on poprima oblik konferencije. Tako će uz standardni program zainteresirani studenti dobiti priliku iz prve ruke saznati zanimljivosti o projektima, tehnologijama i specifičnim vještinama kroz tematske talkove koje će predstavnici pojedinih poduzeća održati na pozornici KSET-a. Uz navedeno, KSET će za vrijeme dvodnevnog sajma ugostiti stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.


Vezano: Nakon rekordnog Job Faira poznat datum novog izdanja; uz štandove i koktele posjetitelje očekuju i noviteti


Neke stvari (nikad) se ne mijenjaju

Predstavnici uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća na svojim će štandovima, koji će se tradicionalno protezati kroz prizemlje FER-a, studentima imati priliku predstaviti otvorene pozicije te detaljnije opisati obveze i zadatke koje one podrazumijevaju, kao i dodatne prilike i pogodnosti koje otvaraju. U nekima od ovih zadataka posjetitelji će imati priliku okušati se u sklopu edukativnih praktičnih radionica namijenjenih stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja.

Prvi dan zaključuje se svojevrsnim teambuildingom

Iako je bogati dnevni program itekako dovoljan za uspješan lov na nove karijere, posjetitelji će po završetku prvog dana Sajma dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim poslodavcima i kolegama u još opuštenijoj atmosferi – uz tematske koktele na Loosen up partyju, koji će se i ove godine održati u KSET-u.

FOTO: ANITA KRTALIĆ