LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Atletska utrka

Otvorene prijave za jubilarno deseto izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

Novost ove godine je timska utrka u grupama od deset ili više igrača.

Novost ove godine je timska utrka u grupama od deset ili više igrača.

U četvrtak, 23. rujna, u simbolično vrijeme – 10:10 – otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera.

 

Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50% svojih kapaciteta, stoga organizatori pozivaju zainteresirane trkače da osiguraju svoje mjesto na startnoj liniji.

 

Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog, pod sloganom Glavu gore! kao podsjetnikom na optimizam te izdržljivost koji su nam bili potrebno kroz turbulentno razdoblje protekle dvije godine. Natpis s istom porukom također je vidljiv iznad kipa na glavnom gradskom trgu gdje će ove godine biti start i cilj utrke.

 

Osim nove lokacije, novost je i timska utrka, stoga organizatori pozivaju grupe od 10 ili više trkača da oforme svoju natjecateljsku ekipu te krenu u lov na pobjednički timski pehar.

 

Uz ostale standardne favorite ravnu i brzu stazu, uzavrelu atmosferu te startni paket (majica, medalja, sportska marama) koji je ove godine u prikladno zlatnom ruhu, organizatori pozivaju sve da se prijave dok još ima mjesta. 

 

Više informacija o utrci dostupno je na www.cener.hr

FOTO: UNSPLASH