LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Otvorene praktikantske pozicije za suradnike u ljudskim resursima; prijave do kraja mjeseca

Do 31. svibnja u 23:59 traju prijave za obavljanje prakse u području ljudskih resursa pod okriljem Centra za razvoj mladih.

Do 31. svibnja u 23:59 traju prijave za obavljanje prakse u području ljudskih resursa pod okriljem Centra za razvoj mladih.

Odjeli u u tvrtkama i institucijama koji se bave regrutacijama, zapošljavanjem i upravljanjem zaposlenicima mladima su posebno atraktivni kao radna mjesta. Ni ne čudi to jer djelatnici u ljudskim rersursima uvelike utječu na poslovanje i ostvarenje ciljeva organizacije, a istovremeno, bilo u javnom ili privatnom sektoru, rade u dinamičnim uvjetima.

No, do posla u HR-u u Hrvatskoj kao i u drugim područjima nije baš jednostavno. Poslodavci nerijetko od kandidata za zapošljavanje traže prethodno iskustvo, a to iskustvo po završetku fakulteta malo koja mlada osoba ima. Ipak – do iskustva je moguće doći, i to još za vrijeme studija. Naime, Centar za razvoj mladih u ovome trenutku zaprima prijave za obavljanje volonterske prakse pod svojim okriljem. Između ostalih, moguće se prijaviti za poziciju suradnika u ljudskim resursima. 

Studenti i mladi koji u CERM-u obavljaju praksu na toj poziciji brinu se o zadovoljstvu članova udruge i volontera. Izrađuju i provode upitnike, obrađuju dobivene podatake te kreiraju izvještaje. Osim navedenoga, važan dio rada uključuje analizu obrazovnih potreba svih suradnika, sudjelovanje u osmišljavanju edukacija te organizaciji i provedbi sastanaka, radionica, druženja, teambuildinga. Neizostavan je dio vođenje raznih evidencija, odnosno operativno praćenje rada svih suradnika – baš kao i na pravome poslu. 

Prijave za volontiranje otvorene su do 31. svibnja 2020. u 23:59, a zaprimaju se na e-mail adresi tebe.trazimo@cerm.hr. Zainteresirani kandidati trebaju poslati životopis (obvezno s kontakt podacima), motivacijsko pismo i naznaku pozicije za koju se prijavljuju. Dodatne informacije nalaze se na CERM-ovoj stranici Tebe tražimo
FOTO: PIXABAY