LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lumen izdavaštvo

Osvježite se u moru knjiga na Zrinjevcu

Ležaljke, suncobrani, pijesak, glazba i more knjiga u centru grada. Može li bolje?!

Ležaljke, suncobrani, pijesak, glazba i more knjiga u centru grada. Može li bolje?!

Lumen izdavaštvo ovog vikenda otvara plažu na – Zrinjevcu! U prvom zagrebačkom moru knjiga osvježiti se možete od petka u 11 sati do nedjelje u 21 sat. U svrhu promicanja čitanja i popunjavanja kulturne ponude glavnog grada, Lumen će za sve građane i posjetitelje Zagreba na Zrinjevcu stvoriti pravi morski ugođaj. Očekuju vas ležaljke, suncobrani, pijesak, glazba i knjige.

Zavaljeni u ležaljci, migoljeći prstićima u pijesku u samom centru grada moći ćete besplatno čitati više od stotinu njihovih najpopularnijih naslova. Lumen izdaje knjige iz žanrova beletristike, trilere, krimiće, ljubavne romane, knjige za mlade i publicistiku. 

Svakog dana između 18 i 21 sati u Book&cocktail happy hour možete kupiti njihova izdanja po sniženim cijenama. Za osvježenje će u ponudi biti i posebni „Lumenovi kokteli”: Marie Lu: Legenda, Kate Elliott: Hladna magija, A.G.Howard: Između dva svijeta i brojni drugi.

Za posjetitelje je organiziran i face painting te nagradni kviz u nedjelju u 18 sati. U kvizu možete osvojiti vikend na moru, na Jadranu (ne u Zagrebu).

Detaljan program možete provjeriti na Facebook događaju.

Ako još niste dali sve ispite i zapeli ste u Zagrebu, zagrebačko more knjiga idealno je rješenje za mali predah i osvježenje!

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR