LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Inspire Me” konferencija traži nove članove

Postani dio tima koji inspirira mlade diljem Hrvatske

„Inspire Me” predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja s mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

„Inspire Me” predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja s mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Inspire Me konferencija traži nove članove i volontere za konferencije koje će početkom 2017. godine održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli. Odlična je to prilika za stjecanje praktičnih znanja, povezivanje s poslodavcima i poduzetnicima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Neki od dosadašnjih predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), Ivo Usmiani (JGL), Andrey Shtylenko, R. Michael Anderson, Rob Anderson (CMG), Iva Soldo (Bamboo Lab), Andrea Andrassy, Davor Jurkotić, Hana Hadžiavdagić, Damir Kedžo, Ivan Tanić (Bruketa&Žinić), Bruno Blumenschein (Overtime), Marijan Palić, Ranko Vučinić. Kako je sve izgledalo na prvim konferencijama i govori predavača mogu se pogledati na You Tube stranici konferencije.

Nakon odličnih prvih konferencija u Rijeci i u Puli, u kojima je sudjelovalo preko 500 ljudi, organizacijski tim traži nove članove tima za konferencije koje predstoje u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli u 2017. godini. Prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih, humanističkih studija i drugih studija sa prosjekom ocjena iznad 3.0, a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, veleučilištu ili sveučilištu na području RH (Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Koprivnica) te mlade osobe do 30 godina s VSS-om ili VŠS-om. Odlična je to prilika za stjecanje praktičnih znanja, usavršavanje vještina, povezivanje s poslodavcima i poduzetnicima te sklapanje novih prijateljstava i odličnu zabavu.

U konferenciju se možete uključiti na jedan od dva načina:

- postani dio tima konferencije – odabrani kandidati postat će član jednog tima: financije, marketing, dizajn, multimedija, IT, program te tako sudjelovati u organizaciji konferencije u jednom od gradova u kojem se održava konferencija,

- postani volonter – kandidati će postati dio tima logistika i volontirat će isključivo na dan samog eventa, u jednom od gradova u kojem se održava konferencija.

Prijave su otvorene do 22. prosinca 2016. godine Više informacija o načinu prijave možete pronaći na mrežnoj stranici konferencije i Facebook stranici Inspire Me konferencija.