LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DriveIn Kino Zagreb

Osjetite dašak američke kulture u Hrvatskoj i uživajte u projekcijama filmova iz svojih „limenih ljubimaca”

Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova po mnogočemu posebna tradicija to i omogućuje.  

Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova po mnogočemu posebna tradicija to i omogućuje.  

Projekt Hrvatske studentske asocijacije DriveIn Kino Zagreb već se četvrtu godinu zaredom organizira na poligonu kod Kockice u ulici Prisavlje. Datumi održavanja su 30. travnja  kada će biti prikazan film Čuvari galaksije (Guardians of the Galaxy) te 1. svibnja kada će se moći uživati u nagrađivanom filmu Dalibora Matanića Zvizdan.

Drugi vikend održavanja (7. i 8. svibnja) rezerviran je prvo za animirani film pa će tako u subotu biti prikazan Izvrnuto obrnuto (Inside Out), a dan poslije i ne toliko davno prikazivan u kinima – Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens). Svi filmovi počinjat će u 21:00, a prije svake projekcije bit će zabavni sadržaj pa će se tako održavati utrke autića na PlayStationu, igre za ljubavne parove, ali i svojevrsne igre za najmlađe na dan prikazivanja animiranog filma. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba koja je od prve godine prepoznala potencijal ovoga projekta te partnerom Spin Cityjem, Hrvatska studentska asocijacija omogućava besplatne projekcije na koje može doći bilo tko.

DriveIn Kino svake godine sve više dobiva na kvaliteti pa tako nema sumnje da će ova godina biti i više nego uspješna. Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova po mnogočemu posebna tradicija to i omogućuje.