LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani poslova u turizmu 2023.

Osijek, Bjelovar, Zagreb – domaćini ovogodišnje turističke manifestacije za predstavljanje mogućnosti zapošljavanja u turizmu

Svake godine, od 2017., Dani poslova u turizmu okupe oko 130 poslodavaca i preko 15.000 posjetitelja.

Svake godine, od 2017., Dani poslova u turizmu okupe oko 130 poslodavaca i preko 15.000 posjetitelja.

U siječanjskoj hladnoći otvara se prilika za zagrijavanje za turističku sezonu 2023. godine. Projekt Dani poslova u turizmu održavaju se od 2017. godine u organizaciji Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ostalih partnera. Dosad je projekt održan 2017. u Osijeku, Zagrebu i Kninu, 2018. – 2020. u Osijeku, Zagrebu i Splitu, a ove godine najveća ponuda poslova u turizmu stiže u Osijek, Bjelovar i Zagreb.

Raspored za održavanje projekta je sljedeći:

21.1.2023. – Osijek, dvorana Gradski vrt

27.1.2023. – Bjelovar, dvorana Europskih prvaka

1.2.2023. – Zagreb, Kongresni centar Zagrebačkog velesajma

Projekt je sjajna prilika za predstavljanje zanimanja u turizmu kao i za pružanje mogućnosti za zapošljavanje u turističkom sektoru. Najuspješniji hrvatski turistički poslodavci imaju priliku na jednom mjestu predstaviti moguća otvorena radna mjesta te tako privući nezaposlene osobe koje imaju priliku dobiti informacije o zapošljavanju i razvijanju karijere u turizmu.

Ponovno je prijavljen veliki broj poslodavaca koji će na štandovima predstavljati svoje turističke ponude za zapošljavanje, a po lokaciji se očekuje i veliki broj posjetitelja kao što je to bilo i prijašnjih godina. Mogućnosti zapošljavanja su otvorene za sve nezaposlene osobe, učenike završnih razreda srednjih strukovnih škola, studente te za sve ostale zainteresirane za rad u ugostiteljstvu i turističkom sektoru općenito.

Projekt Dani poslova u turizmu je sjajna prilika za stvaranje novih kontakata te za pronalaženje sezonskih poslova za svakog pojedinca koji ima volju za radom i napredovanjem u turističkoj karijeri.

FOTO: STUDENTSKI.HR, CANVA