LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Olujna bura u Rijeci: uprava Studentskog naselja „Trsat“ upozorava studente

DHMZ izdao je narančasto upozorenje za Riječku regiju, a studenti smješteni u Studentskom naselju „Trsat“ pozvani su na poseban oprez.

DHMZ izdao je narančasto upozorenje za Riječku regiju, a studenti smješteni u Studentskom naselju „Trsat“ pozvani su na poseban oprez.

Državni hidrometeorološki zavod izdao je za 21. ožujka narančasto upozorenje za Riječku regiju. Očekuje se jaka bura s olujnim udarima, a svi koji namjeravaju boraviti na otvorenom području pozvani su na oprez. 

Posebna pažnja skrenula se i na studente smještene u Studentskom naselju Trsat u okviru Sveučilišnog kampusa, na predjelu Rijeke koji je posebno izložen udarima bure. Uprava Studentskog naselja napominje svim studentima da kretanje na vanjskom prostoru prilagode potrebama te predlažu zadržavanje u toplom, zatvorenom i zaštićenom području. Sve korisnike smještaja u naselju moli se da posebno obrate pažnju na prozore u sobama, lođama i na hodnicima. S obzirom na to da je uslijed jačine vjetra proteklih godina dolazilo i do oštećenja na zgradama nekih fakulteta, takve mjere predostrožnosti potrebne su kako ne bi došlo do nepotrebnog lupanja ili potencijalnog razbijanja imovine i oštećenja prostornih objekata. 

Prema svemu sudeći, studenti s područja Rijeke prvi će dan proljeća ipak dočekati u zimskim jaknama, a smirivanje vremena očekuje se već u četvrtak.

 

FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI