LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SC Split

Okrenite na ljeto u Splitu – 7 noćenja po cijeni od 680 kn po osobi!

Studentski centar u Splitu nudi smještaj za ljetovanje po vrlo povoljnim cijenama. Za tjedan dana smještaja za dvoje platit ćete svega 942 kn s doručkom i večerom, odnosno 680 kn bez doručka i večere. Okreni na ljeto i kreni u Split!

Studentski centar u Splitu nudi smještaj za ljetovanje po vrlo povoljnim cijenama. Za tjedan dana smještaja za dvoje platit ćete svega 942 kn s doručkom i večerom, odnosno 680 kn bez doručka i večere. Okreni na ljeto i kreni u Split!

Želite ovo ljeto uživati u kupanju, izletima i šetnji prirodom? Onda ne smijete propustiti odličnu ponudu koju je pripremio Studentski centar Split za svoje goste. Naime, studentski domovi koji su tijekom godine dom za brojne studente preko ljeta postaju odmorište za turiste iz cijelog svijeta. Kako bi ove godine što veći broj gostiju privukli u ovaj predivni grad pod Marjanom, iz SC-a su se odlučili na promotivne cijene prihvatljive svima. 

U Hostelu Kampus nude smještaj u dvokrevetnoj sobi po cijeni od 135 kn po noćenju, dok noćenje u Hostelu Spinut iznosi 142,5 kn. Kako bi potaknuli goste da u potpunosti dožive sve ljepote koje Split nudi, pripremili su i promotivni paket od 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom i večerom ukupnog iznosa 942 kn po osobi. Svi gosti kojima hrana nije najvažnija na odmoru imaju opciju koja se sastoji od 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi po cijeni od 680 kn po osobi. Promotivna ponuda vrijedi u razdoblju od 20. 7. do 27. 9. 2020.

FOTO: SC Split

Svaka soba sadrži privatnu kupaonicu s tušem, hladnjakom te svakodnevnu uslugu čišćenja. Unutar prostora hostela imate brojne sadržaje poput privatnog parkinga, sportskih terena, dnevnog boravka s igraćim konzolama i slično. Također, na raspolaganju su vam i bežični internet, praonica rublja i brojni dodatni sadržaji. Hostel Spinut nalazi se nekoliko minuta hoda do prve plaže te je direktno povezan s autobusnim linijama do ostalih dijelova grada. Hostel Kampus nalazi se 10 minuta hoda do plaže te se nalazi u neposrednoj blizini brojnih drugih sadržaja.

Smještaj je pogodan za sve goste, neovisno o dobi ili prirodi putovanja, stoga posjetite stranicu www.okreninaljeto.com i rezervirajte svoje ljetovanje po najpovoljnijoj cijeni u Splitu. Okreni na ljeto i kreni u Split!
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U SPLITU