LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Raspisan je natječaj

Odlična prilika za studente: ovaj grad uvodi prometnu jedinicu mladeži

Prijaviti se mogu isključivo studenti koji su uspješni u učenju, ponašanju i radu, a koji imaju prebivalište na području grada Samobora.

Prijaviti se mogu isključivo studenti koji su uspješni u učenju, ponašanju i radu, a koji imaju prebivalište na području grada Samobora.

Grad Samobor je raspisao natječaj za prijem studenata u Prometnu jedinicu mladeži za 2024. godinu. Ta prilika omogućuje studentima da steknu iskustvo u nadzoru prometa u mirovanju te upravljanju prometom na raskrižjima unutar grada. Prometna jedinica mladeži djelovat će od 9. rujna do 31. prosinca 2024. godine.

Izvrsna prilika za studente za steći novo iskustvo: PMF traži pomoć u organizaciji 6. Dana karijera


Kandidati koji se žele prijaviti moraju ispunjavati nekoliko ključnih uvjeta. Prvenstveno, prijaviti se mogu isključivo studenti koji su uspješni u učenju, ponašanju i radu, a koji imaju prebivalište na području grada Samobora. Osim toga, prednost će imati oni koji posjeduju vozačku dozvolu, iako to nije obvezan uvjet.

U jeku drugog roka državne mature, prisjetimo se koji su se fakulteti najviše upisivali prošle godine


Prijave se podnose u razdoblju od 16. do 30. kolovoza 2024. godine. Uz prijavu, kandidati moraju priložiti kratki životopis s kontakt-brojem, potvrdu o školovanju, presliku indeksa, potvrdu liječnika obiteljske medicine o zdravstvenoj sposobnosti te planirano razdoblje u kojem namjeravaju obavljati poslove. Prijave se mogu dostaviti osobno u pisarnicu Grada Samobora ili poštom, na adresu Trg Kralja Tomislava 5, 10430 Samobor.

Francuski studentski prosvjedi 1968. – povijesni trenutak koji je potresao naciju, ali i svijet


Važno je napomenuti da prijave koje stignu izvan zadanog roka ili s nepotpunom dokumentacijom neće biti razmatrane. Tekst natječaja dostupan je na sljedećoj poveznici.

IZVOR: GRAD SAMOBOR
FOTO: CANVA PRO, XEFSTOCK / ILUSTRACIJA