LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatske željeznice

Od sutra ponovno možete putovati vlakom unutar Hrvatske!

Hrvatske željeznice ponovno će prometovati od 11. svibnja, u 3. fazi popuštanja mjera, no prema izmijenjenom voznom redu.

Hrvatske željeznice ponovno će prometovati od 11. svibnja, u 3. fazi popuštanja mjera, no prema izmijenjenom voznom redu.

Kako se već ranije spominjalo, u trećoj fazi popuštanja mjera s radom počinju i Hrvatske željeznice. Vlakovi HŽ-a prometovat će samo unutar Hrvatske, i to po prilagođenom voznom redu.


Radnim danom vozit će 642, subotom 379, a nedjeljom i neradnim danom 288 vlakova, a na onim relacijama gdje trenutno voze autobusi umjesto vlakova, promet će privremeno i dalje biti obustavljen. Zasad neće voziti autobusi na relacijama Zadar – Knin – Zadar, Rijeka – Lupoglav – Rijeka, Virovitica – Banova Jaruga – Virovitica, Našice – Pleternica – Našice i Ploče – Metković – Ploče.

Iz HŽ-a još obavještavaju da vlak će na pruzi Zaprešić – Zabok, umjesto u 14:25, iz Zagreba polaziti u 15:10 od ponedjeljka do subote, dok će nedjeljom kretati u uobičajeno vrijeme. Također, došlo je do još nekih izmjena u unutarnjem prometu, o čemu, za svaku od izmijenjenih relacija, možete pročitati ovdje.

Vozni red Hrvatskih željeznica dostupan je na poveznici.
FOTO: PIXABAY