LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
52 radionice

Od robotike i programiranja, preko astronomije i animiranja uz radionice „Ljeta na Školjiću”

Prijave za radionice i igre su obavezne. Radionice su besplatne, osim u slučaju gdje je to navedeno.

Prijave za radionice i igre su obavezne. Radionice su besplatne, osim u slučaju gdje je to navedeno.

Bliži se ljetna škola Ljeto na Školjiću od 24. lipnja do 19. srpnja 2024. godine s rekordne 52 radionice za djecu i mlade i 8 Escape room iskustava u kojima mogu sudjelovati gotovo svi, od mlađih pa sve do najstarijih. Radionice od robotike i programiranja, preko astronomije i animiranja, pa sve do zabavne matematike i čarobne kemije će se održati u Centru Tehničke kulture Rijeka.

Policajac na A6 vozio u suprotnom smjeru pa se zabio u vozilo s dvoje mladih osoba


Radionice se provode u suradnji s Akademskim astronomskim društvom – Rijeka, Atletskim klubom Kvarner, Fakultetom za matematiku, Filmaktivom, Fotoklubom Color, Hrvatskim savezom brodomaketara, Jedriličarskim klubom Krila Kvarnera, Klubom za samogradnju i modelarstvo Krila Kvarnera, Maketarskim klubom Zeppelin, Prirodoslovnim muzejom Rijeka, RiCode, Udrugom proizvođača videoigara PGŽ, Tinker Labs Rijeka, Udrugom filmskih entuzijasta AnimatoRi, Udrugom RI EKO Rijeka, Urbanim separeom i Zabavnim treningom. Ljeto na Školjiću financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih te Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Glazbeni spektakl na Delti: Baby Lasagna nastupa na riječkom SDF-u


Sudionici će moći uživati u raznim igrama te u Escape roomu, kao i u mnoštvu zanimljivih radionica kao što su Robotika za najmlađe, Izrada društvene igre, Mali znanstvenici kemičari, Pametni roboti, Čudesni znanstveni vrt, Radionica fotografije, Radionica cijanotipije, Mali paleontolozi otkrivaju dinosvijet, Izradi svoj mozaik, Ljetna škola zrakoplovstva, Tečaj za voditelja brodice, Robotski Lego svijet:, Zrakoplovno jedriličarstvo, Programiranje LOGO, 3D modeliranje, Grafički dizajn te u mnoštvu drugih zabavnih i poučnih sadržaja.

Donosimo pregled cijena smještaja za studente u najvećim hrvatskim gradovima


Prijave za radionice i igre su obavezne. Radionice su besplatne, osim u slučaju gdje je to navedeno. Cijeli popis radionica možete pronaći na službenoj stranici Centra Tehničke kulture Rijeka, kao i obrasce za prijave.

IZVOR: CENTAR TEHNIČKE KULTURE RIJEKA
FOTO: CTK RIJEKA, LJETO NA ŠKOLJIĆU