LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

Od ponedjeljka ZET-ova prijevozna sredstva voze po drugačijem voznom redu

S obzirom na to da je u ponedjeljak, 7. rujna, početak školske godine ZET-ovi će tramvaji i autobusi voziti pojačanim intenzitetom od tada nadalje.

S obzirom na to da je u ponedjeljak, 7. rujna, početak školske godine ZET-ovi će tramvaji i autobusi voziti pojačanim intenzitetom od tada nadalje.

ZET je obavijestio o novom, odnosno jesenskom voznom redu u tramvajskom i autobusnom prometu koji će se primjenjivati od ponedjeljka, 7. rujna.

Sve linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, navode iz ZET-a. Ponovno će biti uspostavljene autobusne linije 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu će opet biti i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec – Savski most), 32 (Prečko – Borongaj), 33 (Gračansko Dolje – Savišće) i 34 (Ljubljanica – Dubec). 
– Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova. Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu. Sve putnike molimo da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR