LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HOWtoWOW akademija

Od novih proizvoda do modela poslovanja – dizajnirajte održivu budućnost s Markom Shaylerom

Održivi razvoj daleko je od prolaznoga trenda, a novo izdanje HOWtoWOW radionice u sunčanom ambijentu Garden Breweryja 7. lipnja svima će zainteresiranima rasvijetliti čitav novi svijet zelenih ideja uz neprocjenjive Mastercardove pakete.

Održivi razvoj daleko je od prolaznoga trenda, a novo izdanje HOWtoWOW radionice u sunčanom ambijentu Garden Breweryja 7. lipnja svima će zainteresiranima rasvijetliti čitav novi svijet zelenih ideja uz neprocjenjive Mastercardove pakete.

Od pojedinca pa sve do velikih tvrtki i brendova – imperativ je današnjice razmišljati i djelovati održivo, stoga je krajnje vrijeme da počnemo dizajnirati za bolju budućnost. Misija je to i sljedećega izdanja u produkciji HOWtoWOW akademije: 7. lipnja 2022. u magičnom prostoru Garden Breweryja održat će se radionica Sustainable Innovation, koja će pomoći raskrinkati greenwashing te otkriti kako razviti neodoljive nove proizvode, održive modele poslovanja i svježe načine razmišljanja.

HOWtoWOW akademija već devetu sezonu svim sudionicima industrije tržišnih komunikacija, bili oni agencije ili oglašivači, omogućuje pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima kako bi kroz nova znanja osigurali još svjetliju budućnost struke, a zahvaljujući podršci Mastercarda, u Zagreb na pragu ljeta s novom dozom inspiracije stiže Mark Shayler. Da je ovaj stručnjak za održivost, inovacije i poduzetništvo te jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika ujedno najpoznatiji miljenik HOWtoWOW publike, potvrđuju i najviše ocjene (5,0) njegovih nezaboravnih coaching sesija.

Kad nije na pozornici, radi kao konzultant i pomaže stvoriti nenadmašne strategije, proizvode i poslovne modele globalnim tvrtkama kao što su Amazon, Nike, Coca Cola, Unilever, Proctor and Gamble te IKEA. Nakon savjeta o besprijekornom javnom nastupu te radionice o stvaranju autentičnoga biznisa u očaravajućim Rastokama u sklopu HOWtoWOW akademije,Shayler se vraća kako bi mantre o ekologiji i boljem svijetu svim polaznicima pomogao provesti u kvalitetna djela, a u osunčanoj atmosferi Garden Breweryja inspirativnih ideja bit će zasigurno napretek.

O boljoj budućnosti uz organizatore iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) misli i Mastercard, partner ove radionice, koji je za korisnike Mastercard® kartica osigurao ekskluzivne pakete 1+1: za cijenu jedne kotizacije dobivate još jednu gratis! Broj je ekskluzivnih paketa ograničen, a poseban su dar u sklopu ekskluzivnih paketa i knjige Marka Shaylera.

Ekskluzivni paketi dostupni su na poveznici, a više informacija o HOWtoWOW akademiji pronađite na stranicama HURA-e.

FOTO: PRESS