LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posebna regulacija prometa

Obustavlja se tramvajski promet zagrebačkim centrom

Zagrebački maraton održat će se sutra na širem području centra grada, stoga će tramvajske i autobusne linije biti izmijenjene.

Zagrebački maraton održat će se sutra na širem području centra grada, stoga će tramvajske i autobusne linije biti izmijenjene.

Iz ZET-a javljaju da će sutra, u nedjelju, 14. listopada tramvajski i autobusni promet u Zagrebu biti izmijenjen zbog održavanja Zagrebačkog maratona. Izmijene voznog reda trajat će od 8:45 do 15:30.

Tramvajske linije bit će preusmjerene, osim linija 9 i 15, dok linija 13 neće prometovati. Kako bi se pokrile onemogućene tramvajske trase uvest će se izvanredne autobusne linije Kaptol – Mihaljevac i Črnomerec – Zapadni kolodvor, koje će prometovati od 9 do 15:30. Izmjene trasa primijenit će se i kod autobusnih linija koje uključuju stajališta Kaptol, Kvaternikov trg, Svetice, Reljkovićevu, Dubravu i Koledinečku. Detaljniji prikaz promjena nalazi se na stranicama ZET-a.

Trasa 27. Zagrebačkog maratona bit će krug od Trga bana Jelačića preko Jurišićeve, Martićeve, Bauerove i Maksimirske ulice, Avenije Dubrava do križanja Avenije Dubrava i Poljanice i natrag istim putem, stoga će prolaz na tom području biti onemogućen.

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR