LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trosatna radionica

O unapređenju zaštite od diskriminacije i rasizma na lokalnoj razini u Studentskom klubu SC-a Varaždin

Prijavite se na trosatnu radionicu u Studentskom Klubu SC Varaždin kako biste naučili nešto više o mehanizmima zaštite od diskriminacije na lokalnoj razini i toleranciji.

Prijavite se na trosatnu radionicu u Studentskom Klubu SC Varaždin kako biste naučili nešto više o mehanizmima zaštite od diskriminacije na lokalnoj razini i toleranciji.

Radionica pod nazivom Protiv diskriminacije na lokalnoj razini: Gradske strategije i ljudska prava održat će se u ponedjeljak, 22. listopada, u Studentskom Klubu SC Varaždin, Ul. Julija Merlića, od 15 do 18 sati. Organiziraju je Inicijativa mladih za ljudska prava, Europska antirasistička mreža i Kuća ljudskih prava Zagreb, a namijenjena je predstavnicima civilnog društva, aktivistima, studentima, članovima savjeta mladih i ostalim zainteresiranim građanima.

Radionica je dio projekta Mreža gradova i civilnog društva za suzbijanje rasizma i diskriminacije u Hrvatskoj s ciljem unapređenja mehanizama zaštite od diskriminacije i rasizma na lokalnoj razini kroz suradnju organizacija civilnog društva i gradskih uprava te razvoj strategija za promociju tolerancije i uključivosti. Sudionici će moći saznati više o suzbijanju diskriminacije i zaštiti ljudskih prava, o metodama i tehnikama zagovaranja, a pružit će im se i mogućnost da zajedno te u suradnji s gradskim tijelima doprinose stvaranju lokalne strategije za suzbijanje diskriminacije.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti se, što je moguće na dva načina – popunjavanjem online prijavnice ili slanjem osnovnih podataka koji uključuju ime, prezime, grad iz kojega dolazite i organizaciju koje ste član elektroničkom poštom na croatia@yihr.org. Za više informacija o radionici i projektu posjetite mrežne stranice Inicijative mladih za ljudska prava.

FOTO: UNSPLASH