LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Srušena letjelica

O srušenoj letjelici kraj Studentskog doma Stjepan Radić oglasila se policija

Policija poručuje kako nema razloga za uznemirenost građana.

Policija poručuje kako nema razloga za uznemirenost građana.

Sinoć oko 23 sata se u blizini Studentskog doma Stjepan Radić čula glasna eksplozija. Osobe koje su bile na mjestu događaja rekle su kako je nešto palo na zemlju, a to je potvrdila i policija. 

– Nakon 23 sata, Policijska uprava zagrebačka je zaprimila više dojava građana da su na širem području Jaruna osjetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz zraka. Na mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana.

Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid, uz sudjelovanje svih nadležnih službi. Za sada policija nema dojava o ozlijeđenim osobama na području šire zone mjesta događaja. Oštećeno je nekoliko parkiranih vozila. Također, na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana. – poručili su iz PU zagrebačke.

FOTO: STUDENTSKI.HR