LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Okrugli stol

O online komunikaciji Crkve na HKS-u

U petak, 22. svibnja, u 17 sati na HKS-u će se održati okrugli stol o izazovima i prilikama u online komunikaciji Crkve. Izravan prijenos osigurat će se na YouTubeu.

U petak, 22. svibnja, u 17 sati na HKS-u će se održati okrugli stol o izazovima i prilikama u online komunikaciji Crkve. Izravan prijenos osigurat će se na YouTubeu.

Odjel za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Odbor Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija i Hrvatsko društvo katoličkih novinara obilježavaju 54. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija te pritom organiziraju okrugli stol pod nazivom Online komunikacija Crkve – izazovi i prilike. Održat će se u petak, 22. svibnja 2020. godine, u 17 sati. 

Nakon pozdravnih riječi Rektora HKS-a prof. dr. sc. Željka Tanjića, uvodna izlaganja održat će predsjednik Odbora HBK-a za sredstva društvenih komunikacija i hvarski biskup dr. sc. Petar Palić te pročelnik Odjela za komunikologiju HKS-a prof. dr. sc. Jerko Valković. Potom će uslijediti okrugli stol na kojem će sudjelovati kapelan HKS-a vlč. dr. sc. Odilon-Gbènoukpo Singbo, pokretač Instagram profila @askfrapriest fra Ivan Marija Lotar, osnivač vjerske aplikacije Nova Eva don Ivan Šibalić, SDB te katolički vloger i kolumnist Marin Miletić. Raspravu će moderirati doc. dr. sc. Anto Mikić s Odjela za komunikologiju HKS-a.

U svečanom dijelu programa dodijelit će se nagrade i priznanja Hrvatskog društva katoličkih novinara, uz moderaciju predsjednice HDKN-a dr. sc. Suzane Peran.

Događaj će se održati u dvorani Blaženi Alojzije kard. Stepinac na Hrvatskome katoličkom sveučilištu. Sukladno epidemiološkim preporukama, skup će biti otvoren samo za sudionike, uz izravan prijenos na YouTube kanalu, dok će uključivanje u raspravu biti omogućeno na platformi Microsoft Teams.

FOTO: FLICKR/JASON HOWIE