LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online okrugli stol

O kreativnom poduzetništvu progovaraju oni koji su svoje talente pretvorili u posao

Na okruglom stolu u organizaciji SSMH-a o kreativnom poduzetništvu raspravljat će kreativni pojedinci koji su svoje talente pretvorili u posao.

Na okruglom stolu u organizaciji SSMH-a o kreativnom poduzetništvu raspravljat će kreativni pojedinci koji su svoje talente pretvorili u posao.

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira online okrugli stol s temom Kreativno poduzetništvo. Održat će se u srijedu, 17. lipnja 2020, s početkom u 18 sati.

Na okruglom stolu raspravljat će kreativni pojedinci koji su svoje talente pretvorili u posao: diplomirana pravnica i vlasnica brenda Čitaj knjigu Alis Marić, novinarka i glavna urednica portala slatkopedija.hr Kate Bošković, inženjerka i poslovna trenerica Tea Zavacki, psihologinja, spoken word umjetnica i satiričarka Ena Rajić te poslovna trenerica i vlasnica tvrtke Edukator Kreator Ivana Zgrabljić.

– Okrugli stol namijenjen je svima onima koji vole otkrivati nove stvari, učiti i osmišljavati, pronalaziti nove puteve i raditi na sebi. Posebno je usmjeren na mlade koji žele saznati više o kreativnim i poduzetnim pričama u kriznim vremenima putem primjera dobre prakse. Sve navedeno u temelju je poduzetničkoga pristupa koji ne mora nužno voditi otvaranju vlastite tvrtke, ali vodi prema konkretnijem preuzimanju odgovornosti za svoje danas unatoč nepovoljnim okolnostima. – poručuju iz Svjetskog saveza mladih Hrvatska.

Rasprava će se moći besplatno pratiti na Facebook stranici SSMH-a i na njegovu YouTube kanalu
FOTO: PIXABAY